Heta räkor

(4 port)1 kg frysta räkor med skal1 gul lök1 vitlöksklyfta1 msk olivolja1 msk vetemjöl1 tsk paprikapulver0,5 burk krossade tomater (ca 2 dl)1 dl vitt vin1 dlvatten1 fiskbuljongtärning1 krm svartpeppar, 0,5 krm cayennepeppar0,5 krm smulad timjan

Mat & dryck1998-11-24 16:40
Tina räkorna och skala dem. Skala löken och finhacka den. Fräs gul lök och krossad vitlök i olja i en kastrull. Strö över mjöl och paprikapulver.
Rör om. Blanda ner tomater, vitt vin, vatten och smulad buljongtärning.
Sjud ca 7 min. Rör om någon gång. Smaka av med kryddorna. Blanda ner räkorna att bli heta.
Bjud med kokt ris och en blandad sallad.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!