Honungsglaserade kycklingfiléer med kall mangosalsa och klyftpotatis

(4 pers)4 kycklingfiléer2 msk honung1 mogen mangofrukt6 blad färsk basilika2 msk vitvinsvinäger1 msk vit sirapen nypa vitpepparsalt12-15 medelstora potatisar3 msk torkad timjan

Mat & dryck2001-09-06 00:01
Mangosalsa: Skär mangon i tärningar cirka en centimeter stora. Blanda därefter med fint skuren basilika och häll sedan på vitvinsvinägern samt sirapen och vitpeppar. Servera till kycklingen.
Stek kycklingfiléerna på relativt låg värme cirka fem minuter på varje sida. När de nästan är färdiga pensla på honungen. Salta och peppra. Tvätta potatisen och skär ut fyra klyftor av varje potatis. Lägg upp klyftorna på en plåt, salta och peppra samt strö över den torkade timjanen och kör in dem i ugnen på 200 grader i cirka 45 minuter.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!