Jack-o-lantern-risotto

(10 personer) 500 gram pumpa1 squash2 lökar5 dl ris (avorio- eller grötris)1, 5 dl vitt vin7 dl grönsaksbuljong 1 dl färsk persilja olivolja1 dl riven parmesanost3 ­ 4 msk matlagningsyoghurt

Mat & dryck2003-10-29 21:49
Ta ut pumpaköttet (se pumpasoppan). Skala löken och skär squash och lökar i bitar. Fräs lök, squash och pumpa hastigt i kastrull. Tillsätt persilja. Lägg i riset och fräs 2 minuter. Häll på en tredjedel av buljongen och låt koka. Håll ögonen på risotton. Låt småkoka, fyll på med vätska och rör om. Häll på vinet och koka tills riset är mjukt. När risotton nästan är klar, häll i sista vätskan, osten och rör om. Rör i yoghurt.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!