Kanom pang na moo. Friterat bröd med fläskfärs, sötsur sås och jordnötter

2 personer100 g fläskfärs4 brödskivor2 nypor salt2 nypor vitpeppar2 äggrapsolja till friteringDipsås:Sötsur såsJordnötter

Mat & dryck2010-01-28 15:51
1. Blanda fläskfärs, salt, och peppar.

2. Bred ut färsen på brödskivorna.

4. Gör i ordning dippen: krossa jordnötterna och blanda dem med sötsur sås.

3. Knäck äggen i en skål och rör om.

5. Hetta upp oljan, det måste vara riktigt varm så att brödet friteras och inte bara drar i sig en massa olja.

6. Vänd brödskivorna i ägget .

7. När oljan är ordentligt varm, lägg ner brödskivorna och fritera dem en i taget, båda sidorna tills de är gyllenbruna. Ta upp skivan och låt olja rinna ur lite.

8. Servera med dipsåsen.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!