Kapkummel med apelsin och basilika

Snabb och enkel vardagsmat.

Mat & dryck2012-03-15 09:00

Ingredienser:
Kapkummel (går bra med nästan vilken fisk som helst) 400–600 g
Matlagningsgrädde 2 dl
Koncentrerad apelsinjuice ½ dl
Sambal 1 tsk
Färsk basilika 15 blad
Ostkräm eller färskost 0,5 dl
Maizena 5 g
Ev riven ost
Salt och peppar efter tycke

Gör så här:
Tina fisken och låt den rinna av ordentligt. Mixa apelsinjuice, färsk basilika, grädde, ostkräm och sambal till en jämn smet. Rör i maizena och smaka av smeten med salt och peppar. Lägg fisken i en ugnsfast form. Salta och peppra. Slå över smeten. Det är gott med lite riven ost på toppen. Grädda i 175 grader ca 20 minuter eller tills fisken har en innertemperatur på 64 grader.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!