Karibisk karré

(4 port)Sås:2 bananereller äpplen1 liten burk ananas1 röd paprika4 skivor bacon1 vitlöksklyfta2 dl ananasjuice1 tsk honung1 tsk soja1 tsk arrowrotmjöl4 skivor karré, ca 500 g0,5 tsk salt, 1 krm svartpeppar

Mat & dryck1998-11-24 14:12
Skala och skär banan eller äpple och ananas i bitar. Kärna ur paprikan och skär den i grova strimlor.
Strimla baconet. Fräs bacon i en gryta. Lägg i
frukt och paprika. Pressa i vitlök. Rör ner ananas-juice, honung och soja.
Låt sjuda på svag värme några minuter.
Rör ut arrowrotmjöl i lite kallt vatten. Häll ner redningen i såsen. Låt koka upp.
Stek karréskivorna ca 3 min per sida (följ anvisningar). Salta och peppra.
Lägg upp den fruktiga såsen på fat. Lägg karréskivorna ovanpå.
Bjud med kokt ris.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!