Kinapanna med bara grönt

(4 port)2-3 paprikor i olika färger3 morötter1 stor purjolök1 liten grön eller gul squash2-3 msk olivolja5-6 dl strimlad salladskålSås:4 dl vatten, 2 vitlöksklyftor, 1-2 msk soja, 1 msk potatismjöl, 2hönsbuljongtärningar, 2 krm svartpeppar

Mat & dryck1998-11-25 15:11
Skölj grönsakerna. Klyv paprikorna och ta ur kärnorna. Strimla dem. Skala morötterna och hyvla dem med osthyvel längs med. Lägg ''banden'' på varandra och strimla dem.
Ansa purjolöken och strimla den. Skär squashen i skivor och strimla sedan.
Hetta upp oljan i en stekpanna eller i en låg och vid kastrull. Fräs grönsakerna under omrörning. Lägg i salladskål och låt allt bli lagom mjukt. Blanda under tiden såsen i en kastrull.
Låt koka upp under omrörning. Häll såsen över grönsakerna.
Bjud med kokt ris.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!