Kokosmuffins med citronsmak

(20 st)2 ägg2 dl sockerrivet skal av 1/2 väl tvättad citron150 g kokosflingor0,5 msk vaniljsocker4 msk vetemjöl (inget bakpulver)150 g smält och avsvalnat margarin

Mat & dryck2000-05-25 00:01
Plocka ut vanliga muffinsformar av papper i en långpanna. Se till att äggen är rumsvarma. Vispa ägg med socker vitt och pösigt. Blanda ner citronskal, kokosflingor, vaniljsocker, mjöl och till sist det smälta fettet. Vänd om varsamt med en slickepott.
Skeda upp smeten i formarna. Grädda i ugn vid 200 grader 10-15 min. Gör en florsockerglasyr av vatten/citronsaft och florsocker. Bred på lite när kakorna svalnat. Ännu enklare är att bara pudra över lite florsocker (genom en sil) när de kallnat.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!