Korvsallad
(4 port)5-6 kokta kalla potatisar200-300 g falukorv1 brk majskorn1 röd eller gul lök1 pkt frysta bönor, tinade2 paprikor, gärna i olika färg1 äpple0,5 färsk gurkaSås:3 dl gräddfil, 1 msk vanlig senap, 1 msk riven pepparrot, 2-3 msk klippt dill, 1 tsk vinäger, 1 tsk socker, 0,5 tsk salt, 1 krm svartpeppar.
Skiva potatisen. Dra av skinnet på falukorven och skär den i stavar. Häll av majskornen och låt dem rinna av.
Skala och skiva löken tunt. Om man har svårt att äta rå lök, så förväll den en stund i vatten och låt rinna av.
Skölj paprika, äpple och gurka. Kärna ur paprika och äpple. Skär allt i tärningar.
Lägg upp ingredienserna i grupper på fat.
Bjud med såsen.
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!