Köttfärsröra

(4 port)500 g nötfärs eller blandfärs2 gula lökarmatfett2 dl vatten4 msk tomatpuré, 0,5 smulad köttbuljongtärning2 krm svartpeppar

Mat & dryck1998-11-26 16:46
Skala och hacka löken. Fräs lök och färs och låt färsen bli smulig.
Tillsätt vatten, tomatpuré, smulad buljongtärning och peppar. Låt koka några minuter.
Bjud röran som den är till kokt pasta. Eller blanda röran med 2 pressade vitlöksklyftor och knappt 1 msk chilipulver. Blanda ner avrunna röda bönor ur en burk. Låt bli varmt.
Bjud med bröd.
Uteslut bönorna och servera röran till bakad potatis (köp bakpotatis, senare vanlig stor potatis) med gräddfil och mango chutney.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!