Kycklingfilé med mango och yoghurtsås

(4 port)600 g kycklingfiléersmör till stekningev körsbär till garneringSås: 2 st mango, 1 msk finhackad schalottenlök, 2,5 dl hönsbuljong, 2,5 dl matlagningsyoghurt, salt och peppar

Mat & dryck1999-06-02 14:00
Stek kycklingfil°erna på svag värme. Skala och skär mangon i små bitar. Fräs lök och mango i smöret. Tillsätt buljongen och låt mango och lök koka mjuka. Mixa mango och lök. Blanda i matlagningsyoghurt och smaksätt med salt och peppar. Kort uppkok.
Häll såsen som en spegel på tallriken och skär kycklingen i 1 cm skivor på snedden.
Garnera gärna med körsbär. Servera med ugnstekt klyftpotatis som kan smaksättas med spiskummin.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!