Lammfärsbiffar med variation

(4 port)500 g lammfärs1 ägg1 msk potatismjöl0,5 dl mjölk1 msk fransk senap2 tsk smulad dragon0,5 tsk nymald svartpeppar2 msk olja8 spett

Mat & dryck2000-09-14 00:01
Sätt ugnen på högsta värme eller grill. Blanda samman färsen. Forma till avlånga biffar och trä upp dem på spetten. Pensla biffarna med olja. Lägg i liten långpanna och grilla ca 4 min per sida.
Snurra spetten. Färsen kan också formas till biffar och stekas i stekpanna ca 4 min per sida.
Ersätt senap och dragon i kryddningen och stoppa en bit fårost i mitten av biffarna. Forma färsen runt osten så att den blir täckt. Krydda med franska örtkryddor.
Stek dem ca 4 min per sida. Servera med buljongkokt couscous som gärna kan blandas med stekt blandsvamp och lök.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!