4 portioner.
Det här behövs: Ett drygt kg lammbringa, 10 schalottenlökar, 1 hg champinjoner eller annan svamp, 1 morot, 1 zucchini, 1 msk fransk senap, en msk balsamvinäger, 1 tärning köttbuljong, 2 dl torrt vitt vin, 2 dl crème fraiche, några basilikablad, persilja, vatten och 1 msk salt.
Gör så här: Lägg ner köttet i en kastrull i kokande saltat vatten. (Vattnet ska täcka köttet). Koka på svag värme ungefär en timma. Skumma då och då. Hetta upp lite olja i en järngryta. Fräs lökklyftor, den slantade moroten, zucchinin skuren i bitar och svampen under några minuter. Tillsätt senap och vinäger och smula i buljongtärningen. Rör om och häll på vinet. Koka några minuter och rör därefter ner crème fraiche. Ta upp köttet ur kastrullen när det kokat färdigt, bena ur det och lägg ner det i grönsaksröran. Strö över basilikablad och/eller persilja. Servera med pasta eller potatis.