Lammkotletter med pizzaiolasås

(4 port)8 dubbla eller 4 enkla lammkotletter0,5 tsk nymald svartpeppar0,5 tsk saltflytande margarinPizzaiolasås: 1 gul lök, 2 vitlöksklyftor, olja,1 burk krossade tomater 400 g, 2 msk tomatpuré, saften av 0,5 citron, 1 litet glas svarta kärnfria oliver

Mat & dryck2000-09-14 00:01
Skala löksorterna och hacka dem. Fräs dem mjuka i lite olja. Häll på tomaterna med spad och tomatpuré.
Låt småkoka tills lite av vätskan kokat in. Smaka av med citronsaft och blanda ned skivade och avrunna oliver. Håll såsen varm.
Snitta kotletterna i kanten och peppra dem. Stek dem i lite brynt fett 2-3 min per sida. Salta. Servera med kokt pasta.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!