Lax med ingefära i ugn

(4 port)600 g laxfilé utan skinn och benKryddor:1 tsk salt1 msk grovkrossad rosépeppar,1 msk riven färsk ingefäraeller 1 tsk torkad mald ingefäraSås:2 dl crème fraiche, kokbar0,5 msk flytande honung1 syltad, fint hackad ingefära2 tsk av ingefärslagen0,5 msk maizena ljus redningAtt strö överströbröd, flagad mandel

Mat & dryck2002-04-18 13:10
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg laxfilén i smord ugnssäker form. Krydda med salt, peppar och ingefära. Blanda samman alla ingredienser till såsen. Häll den över fisken. Strö över ströbröd och flagad mandel. Grädda i ugnen
ca 20 min. Servera med kokt pressad potatis eller kokt ris och nätt kokta broccolibuketter.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!