Mangokassler

(4 port)2 purjolökar400 g nästan benfri kassler1 dl mango chutney2 dl tjock- eller mellangrädde0,5 dl chilisås2 krm paprikapulver1 krm svartpeppar1 dl riven ost + 0,5 dl flagad mandel

Mat & dryck1998-11-25 15:04
Ansa purjolöken och skölj den väl. Strimla den. Lägg den i lätt smord ugnssäker form.
Skiva kasslern och lägg ovanpå purjolöken. Fördela mango chutney på kasslern.
Vispa grädden (mellangrädden ska vara riktigt kall) och blanda den med chilisås, paprikapulver och svartpeppar. Bred ut gräddblandningen som ett täcke över köttet. Strö över riven ost och flagad
mandel.
Gratinera i ugn vid 225 grader 10-15 min.
Bjud med kokt ris blandat med grönsaker.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!