Marinerad biff med grönsaksmix
(4 port)4 biffar eller entrecoteMarinad: 2 msk olja, 1 msk soja, 1 tsk salt, 1 tsk mald svartpeppar, 2 tsk torkade och stötta örtkryddor.Grönsaksmix: 2 röda paprikor, det gröna av purjolök, 1 påse frysta potatisklyftor, 250 g frysta sockerärter, örtsalt, olja.
Tina sockerärterna och snitta dem på längden.
Snitta, skölj och strimla det purjogröna. Skölj, kärna ur och skär paprikan i bitar.
Börja med att steka potatisklyftorna i olja eller flytande margarin i en gjutjärnsstekpanna tills de nästan är mjuka. Blanda ner övrigt grönt och
stek färdigt. Strö över lite örtsalt.
Stek biffen 2 min per sida eller entrecoten 2û3 min per sida.
Bjud nylagat.
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!