Matjessallad med färskpotatis och äpple

(4­-6 portioner)500 g skrubbad och kokt färskpotatis, små100 g skivade rädisor1 skivat äpplelite pressad citron1 dl matyoghurt25 g kapris1 msk finrivet citronskal1 kruka finhackad gräslök1 burk matjessill i bitarcitronskivor till dekorationnymalen svartpeppar

Mat & dryck2005-06-16 00:00
Matig sallad som också kan serveras med kokta äggklyftor för den som vill.
Gör så här: Dela den kokta potatisen i mindre bitar och blanda med rädisor och äpple i en skål. Pressa lite citron över. Blanda yoghurt med kapris, rivet citronskal och hackad gräslök (spar lite till dekoration). Vänd ner det i potatisblandningen. Peppra. Lägg upp salladen på ett fat och garnera med matjessill, hackad gräslök och citronskivor.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!