Minipepparkaksmuffins med ädelost

(ca 22 st)0,5 pkt mix lättbakad pepparkaka à 420 g1 dl vattenca 25 g blåmögelost, typ ädelost (exakt mängd lite svårt attange)Garnering: naturell färskost, valnötter

Mat & dryck2001-11-29 00:01
Sätt ugnen på 200 grader. Placera ut ca 22 st småbrödsformar (ta dem gärna dubbla så blir de stadigare) i en långpanna. Häll mixen i en skål och tillsätt vatten. Vispa med elvisp ca 1 min. Fyll formarna med smeten. Ta ca 2 tsk smet till varje form. Dela osten i små bitar (lättast kylskåpskall). Lägg en bit ost i varje form. Peta ner osten lite i smeten. Grädda i ugn ca 15 min. Låt kallna. Bred lite färskost på varje muffins och garnera med en valnöt.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!