Ostfylld schnitzel med couscous

2 port4 skivor griskött av färsk skinkasalt, nymald vitpeppar, paprikapulvertill stekning margarin (flytande)Fyllning: Cirka 50 g färskost smaksatt med t ex gräslök, vitlök eller paprika.Couscous: 1,5 dl couscous, 3 dl grönsaksbuljong (vatten plus fond eller tärning).Grönsaker att blanda ner i couscousen: 150 g fryst broccoli, 0,5 röd paprika.

Mat & dryck2000-01-26 23:59
Förväll broccolin enligt anvisningar på förpackningen. Skölj, kärna ur och tärna paprikan. Krydda köttet och fördela färskosten på skinkskivorna. Vik dem dubbla och fäst med tandpetare.
Koka upp buljong till couscousen. Rör ner grynen. Lägg på lock och ta kastrullen från värmen. Låt svälla cirka 6 min. Hetta upp stekpannan med lite fett. Stek schnitzlarna 3 min per sida. Blanda ner grönsakerna i couscousen. Färdigt för servering.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!