Panengkyckling

>3-4 kycklingfiléer>1 liten lök>1 vitlöksklyfta>1 påse paneng kryddmix>1 burk kokosmjölk>1 tsk maizena>1-2 msk fisksås>salt>1 förpackning minimajs eller 1/2 burk konserverad>1 röd paprika i strimlor några frysta gröna bönor eller 1/2 burk konserverade>1 fast avokado i skivor>3 limeblad

Mat & dryck2003-01-28 11:09
Fräs först det strimlade kycklingköttet i lite olja i en wokpanna eller liknande och låt sedan den finhackade löken fräsa med en stund. Tillsätt den hackade vitlöksklyftan, kryddmixen, kokosmjölken och maizenan utrörd i lite vatten, och 1 msk av fisksåsen. Låt småkoka några minuter och tillsätt sen de färska grönsakerna att koka med tills de är mjuka. Smaka av med mera fisksås eller salt och tillsätt sist de konserverade grönsakerna, avokadon och limebladen. Låt allt bli genomvarmt. Servera med jasminris.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!