Paprikasill

Röd-, gul- och grönprickig blir sillen med paprikans olika färger.1 burk urvattnad inläggningssill 420 gLag: 1 dl ättikssprit 12 procent, 2,5 dl vatten, 1 dl socker2 röda, 2 gula och 2 gröna pap-rikorskalet av en halv citron (tvätta den i ljummet vatten)4-5 lagerblad

Mat & dryck2000-04-17 00:01
Koka upp ättika, vatten och socker. Se till att sockret löser sig. Låt lagen svalna. Skölj, kärna ur och skär paprikan i strimlor och sedan i småbitar på snedden. Förväll dem en kort stund i kokande vatten. Häll av och kyl under kallt vatten. Riv citronskalet. Blanda i en burk sillbitar med paprika, citronskal och lagerblad. Häll på lagen. Täck över och ställ kallt gärna över natt.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!