Pastasallad med kyckling
Rätten lagas i förväg hemma.2 kycklingfiléer2 vitlöksklyftor, hackade1/2 röd chilifrukt, finhackad1 msk röd currypasta23 msk sojaPasta för 4 personer(eget mått 4x100 g)fetaost, tärnadmarinerade soltorkadetomater, skurna i småbitar2 paprikor, strimlade1/4 rödlök, finhackadoliver (gärna med chili-eller vitlökssmak)olivoljaSalt och peppar(gärna ur kvarn)
Stek kycklingen i varm stekpanna så att den blir genomstekt. Koka pastan enligt anvisningar på paketet och skölj snabbt med kallt vatten. Häll pastan i en stor skål och blanda ner paprikan, rödlöken, fetaostbitarna, de soltorkade tomaterna och oliverna. Blanda runt och tillsätt lite olivolja. Smaksätt med grovmalen salt och peppar.
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!