Potatis carbonara

(4 port)Ca 1 kg färsk potatis200 g rökt skinkaflytande margarin4 äggulor, 1,5 dl mellangrädde1 tsk grovmalen svartpeppar, 2 dl riven lagrad ost typ Västerbotten1 dl hackad gräslök

Mat & dryck2001-06-14 00:01
Koka upp lättsaltat vatten och lägg ner den skrubbade potatisen som kokas mjuk. Ånga av. Skär skinkan i tärningar och fräs den lätt i lite margarin. Vispa samman äggulor med grädde. Lägg upp den heta potatisen i en värmd serveringsskål. Strö över skinkan. Häll på äggblandningen. Vänd varsamt om. Mal över peppar och strö riven ost och hackad gräslök. Servera med blandad sallad av olika salladssorter, färsk gurka i knubbiga bitar, ev tinade sockerärter och tomatklyftor.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!