Quorn Bolognese

grön "köttfärssås" till pasta(4-­6 personer)2 msk olivolja1 hackad vitlöksklyfta1/2 hackad gul lök1 finhackad morot1 strimlad selleristjälk1/2 hackad paprika3 msk tomatpuré500 g krossade tomater1 1/2 dl ketchup1 1/2 dl vatten300 g quornfärs1 tsk torkad oregano1/2 tsk torkad timjansalt, nymalen svartpeppar och lite socker efter smak

Mat & dryck2002-09-27 16:27
Hetta upp oljan i en stor stek- eller traktörpanna. Fräs grönsakerna under omrörning ca 3­4 minuter. Tillsätt tomatpurén och låt den fräsa med några sekunder. Häll i krossade tomater, ketchup och vatten och rör om. Tillsätt quornfärsen och kryddor. Låt allt bli varmt. Smaka av med salt, peppar och socker.
Serveras med nykokt spagetti och färskriven parmesanost
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!