Quornfiléer med couscoussallad och ajvaryoghurt
(4 personer)Couscoussallad:3 dl couscous 3 dl vatten1 msk kycklingfond1 tsk gurkmeja1/2 tsk kanel1/2 tsk salt1/2 hackad paprika150 g majskorn10 körsbärstomater i halvor2 msk olivoljasalt och nymalen svartpeppar4 quornfiléer1 msk rapsolja till stekningSojaglaze:2 msk flytande honung2 msk japansk soja1/2 tsk sambal oeleksalt och peppar efter smakAjvaryoghurt:1 1/2 dl matlagningsyoghurt2 msk stark ajvar relish (paprika- och grönsaksrelish)1/2 tsk flytande honungsalt och peppar efter smak
Blanda i paprikahack och majs samt olivolja. Rör om och smaka av med salt och peppar. Garnera med körsbärstomater.
Stek quornfiléerna ca 2 minuter på båda sidor. Pensla på glazen mot slutet. Servera genast med couscoussallad och ajvaryoghurten.
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!