Rabarberpaj

(ca 8 bitar)Pajskal: 2,5 dl vetemjöl, 100 g margarin, 2 msk socker, 2û3 msk vatten.Fyllning: 400 g rabarber, 2 dl creme fraiche, 2 ägg, 1 dl socker, 1 tsk vaniljsocker.

Mat & dryck1998-11-27 13:36
Hacka ihop ingredienserna till pajdegen för hand eller i matberedare. Tryck ut dagen i en pajform, ca 23 cm i diameter. Nagga botten. Ställ skalet kallt 40û45 min.
Förgrädda i ugn vid 200 grader cirka 10 minuter. Skala ev rabarbern och skär den i bitar. Lägg dem i skalet.
Vispa ihop creme fraiche med ägg, socker och vaniljsocker. Häll smeten över rabarbern.
Grädda i ugn vid 200 grader ca 25 min.
Bjudes ljummen eller kall.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!