Räkcurry till fredagen

4 port1 kg räkor med skal, tinade1 gul lök2 vitlöksklyftor4 stjälkar sellerimargarin/olja1 msk curry1 burk krossade tomater 400 g1 msk idealmjöl2 dl matlagningsyoghurt1 tsk salt, 1 tsk sambal oelek om mer hetta önskas

Mat & dryck2000-01-26 23:59
Skala räkorna. Skala och hacka löken och vitlöken. Strimla sellerin. Fräs lök, vitlök och selleri i margarin/olja i en gryta. Rör ner curry och häll på tomaterna med spad. Låt småkoka utan lock cirka 3 minuter.
Rör ut mjölet i yoghurten. Blanda ner och rör om. Låt småkoka ytterligare cirka 3 minuter. Smaka av med salt, peppar och eventuellt sambal oelek. Tillsätt räkorna och hetta upp.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!