Recept från senaste "Tack för maten"

Mat & dryck2015-03-28 09:10

Videon är inte längre tillgänglig

Receptet är för 4 personer

”KÅL TACOS”

sönderstekt gris, barbecue, parmesan och sesam

Snacks för 4 personer

8 blad savojkål

300 g – 400 g fläskkarré

3 dl god barbecuesås

30 g parmesan

Champagnevinäger

salt och svartpeppar

Rostade sesamfrön

Skär ner fläskkarrén i mindre bitar, stek den sen i en kastrull, salta och svartpeppra. Häll på barbecuesås och låt det hela stå och små puttra tills fläskkarrén går att dela med sked.

Koka upp en kastrull med vatten och salt, lägg i kålbladen ca 1 minut. Lyft upp dem och lägg dem i en bunke med isvatten. Stansa sen ut fina runda ”tacoskal” av kålbladen.

Arrangera kål tacosen med sönderstekt gris, barbecuesås, rostade sesamfrön och riv över rikligt med parmesan, hugg in!

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!