Videon är inte längre tillgänglig
Receptet är för 4 personer
”KÅL TACOS”
sönderstekt gris, barbecue, parmesan och sesam
Snacks för 4 personer
8 blad savojkål
300 g – 400 g fläskkarré
3 dl god barbecuesås
30 g parmesan
Champagnevinäger
salt och svartpeppar
Rostade sesamfrön
Skär ner fläskkarrén i mindre bitar, stek den sen i en kastrull, salta och svartpeppra. Häll på barbecuesås och låt det hela stå och små puttra tills fläskkarrén går att dela med sked.
Koka upp en kastrull med vatten och salt, lägg i kålbladen ca 1 minut. Lyft upp dem och lägg dem i en bunke med isvatten. Stansa sen ut fina runda ”tacoskal” av kålbladen.
Arrangera kål tacosen med sönderstekt gris, barbecuesås, rostade sesamfrön och riv över rikligt med parmesan, hugg in!