Rödtunga med bananer och curry

(4 port)2 bananer140 g bacon1 krm cayennepeppar600 g rödtungsfilémjöl till panering(Till rätten hör currysås, vars ingredienser kan hittas under såser)

Mat & dryck1999-06-02 14:13
Skär bacon i små tärningar, fräs i varm panna. Mosa bananen och blanda i bacontärningarna och cayennepepparn. Lägg hälften av fil°erna på skärbrädan och bred på banan- och baconmoset. Täck med resten av fil°erna. Salta och peppra och vänd i vetemjöl. Stek fisken försiktigt på svag värme
Fräs försiktigt lök, curry och finhackat äpple i en kastrull. Tillsätt grönsaksbuljongen, koka i 10 min. (Tillsätt grädde och red av med mjöl utrört i lite vatten.)
Koka upp, låt sjuda minst 5 minuter, smaka av med salt och peppar.
Servera gärna med vildris eller råris. Garnera med rostade pistagenötter.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!