Rostbiffsallad

4 port300 g färdigstekt rostbiffca 1 l blandade sallatssorter2 färska gula lökar1 röd paprika500 g kokt kall färskpotatis2 hela ättiksgurkor2 msk kaprisSås:3 dl gräddfil, 1 äggula, 2 tsk fransk senap, 1 krm salt, 1 krm nymald svartpeppar, 0,5 dl klippt persilja, lite färsk hackad dragon

Mat & dryck1999-07-28 13:35
Gör såsen och ställ kallt fram till servering. Strimla rostbiffen. Skölj sallaten och riv den i bitar. Skala ev och skär löken i tunna ringar. Strimla lite av blasten om den är fin. Skölj, kärna ur och skär paprika, potatis och gurka i tärningar. Blanda samman alla ingredienserna till salladen. Servera salladen med sås och kanske ett vitt ljummet bröd att bryta.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!