Ryssröra

(4 port)God mättande röra som kan bjudas som ensamrätt med en klick kall gräddfil eller använd den som fyllning i pitabröd.1,5 dl bruna bönor150 g vitkål, 125 g morot, 100 g gul lök200 g nötfärsmargarin4 dl köttbuljong (vatten + -tärning), 1 dl chilisås, 2 klyftor vitlök1 krm salt, 1 krm svartpeppar,2 krm hel kumminhackad persilja

Mat & dryck1998-11-23 13:33
Blötlägg och tillaga bönorna enligt recept ovan. Ansa och skölj grönsakerna och färsen i margarin i en stekpanna. Tillsätt buljong, chilisås och kryddor.
Låt småkoka 25_30 min. Lägg i bönorna, när ca 5 min av koktiden återstår.
Smaka av och strö över hackad persilja.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!