Sallad med ris och kassler

(4 port)1,5 dl ris + 0,5 l vatten1 hönsbuljongtärning1 pkt frysta ärter, ca 125 g150 g ost, tex herrgårdsost250 g kassler2 fasta bananer1 liten burk ananasringarSås: 3 dl gräddfil, 2-3 msk curry, 2 msk klippt gräslök.

Mat & dryck1998-11-25 15:02
Gör såsen och ställ kallt.
Koka riset i vatten tillsatt med buljongtärning den tid som anges på förpackningen. Spola riset i kallt vatten och låt rinna av.
Lägg ärterna i en sil och tina dem genom att spola i kallt vatten.
Skär ost och kassler istavar.
Låt ananasen rinna av och dela ringarna.
Lägg upp riset på ett fat. Gruppera alla ingredienser på riset.
Bjud med sås för sig och rostat bröd eller bryt ett grovt bröd.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!