Sallad med rökt fisk och pepparrotsyoghurt

( 4 portioner) Har du lyckats att få tag på nyrökt fisk är det toppen. Annars brukar det finnas vakuumförpackad.1 bladsallatshuvud2 mjukkokta ägg4 rökta makrillfiléer, alt valfri rökt fisk1 äpple200 g körbärstomater1 dl svarta oliver, gärna torkade3 msk grovhackad persiljaflingsalt och nymald svartpepparPepparrotsdressing2 dl matyoghurt el turkisk yoghurt2-3 msk riven pepparrot1 tsk flytande honung

Mat & dryck2008-01-10 00:00
Skölj och torka sallatsbladen. Skala och klyfta äggen. Tag bort eventuella ben och skinn från fisken och bryt den i mindre bitar. Skiva äpplet tunt och halvera tomaterna. Blanda allt utom äggklyftorna med oliver och persilja och salta och peppra efter smak. Toppa med äggen. Blanda ihop dressingen och låt den gärna stå och dra en stund.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!