Sill under päls

(4-6 pers)3-4 rödbetor2 stora potatisar1/2 gul lök2-3 saltsillfiléer3 ägg2 dl majonnäs

Mat & dryck2000-05-04 00:01
Lägg sillen i vatten och låt den ligga fem sex timmar. Häll bort vattnet och krama ur sillen med hushållspapper. Koka rödbetorna 30-40 minuter tills de är mjuka. Låt kallna. Skala och riv rödbetorna på grovt rivjärn. Koka potatisen och hacka den i små tärningar. Finhacka löken. Koka äggen och hacka eller riv på grovt rivjärn. Blanda rödbetorna med lite majonnäs, lägg i en skål. Blanda potatisen med lite majonnäs, lägg i skål. Blanda ägg med majonnäs och lägg i skål. Blanda sill med lite majonnäs och lägg i en serveringsskål med platt botten. Lägg på potatisblandningen och strö över löken. Lägg på äggblandningen och överst rödbetsblandningen.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!