Smörgåstårta

(8-10 port)2 runda skivor vitt formbröd, 20-25 cm i diameterFyllning:200 g bredbar leverpastej, 1 dl kesella gourmet, 0,5 dl finhackad ättiksgurka.Garnering:2 dl kesella gourmet, 0,5 msk tomatpuré, 10-12 skivor kokt skinka, små sallatsblad, 10-12 cocktailtomater, persilja.

Mat & dryck1998-11-24 16:11
Rör ihop leverpastej med kesella gourmet och ättiksgurka till en kräm. Bred fyllningen mellan bottnarna.
Blanda kesella gourmet och tomatpuré. Bred detta över tårtan. Garnera med skinkskivor som antingen viks ihop eller rullas till rullar, fräscha sallatsblad, cocktailtomater och persilja.
Låt tårtan stå kallt och övertäckt en stund före serveringen.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!