4 portioner. 0,5 dl olivolja, 2 finhackade lökar, 4 dl ris, 1 röd paprika, 2 hackade vitlöksklyftor, 1 hackad chilifrukt, 2 lagerblad, 2 hackade tomater, 2 dl vitt vin, 7 dl kycklingbuljong, 100 g gröna ärtor, 10 körsbärstomater. Skaldjur: 300 g bläckfisk i lös vikt, 300 g blåmusslor, 4 tigerräkor, 4 råa havskräftor, 4 pilgrimsmusslor, 200 g skalade räkor, 1 kokt hummer, persilja och basilika. Fräs löken lite i olja, tillsätt ris, paprika, vitlök, chili, lagerblad och hackad tomat. Låt fräsa i någon minut, tillsätt vitt vin, låt koka in, späd med kycklingbuljong. Smaka av med salt och peppar, Låt risotton sjuda i 20 min. Tillsätt bläckfisk, blåmusslor, tigerräkor och havskräftor. Låt koka i 5 minuter. Tillsätt pilgrimsmusslor, hummer, räkor, ärtor och tomater, låt koka ett par minuter till.
Snabb paella
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!