Snabba kycklinggrytan

(4 port)1 grillad eller stekt kyckling2 gula lökar1 vitlöksklyfta2 dl hönsbuljong (vatten + tärning)ca 100 g torkade aprikoser1 msk vetemjöl2 dl matlagningsyoghurt2 tsk smulad dragonsalt, svartpeppar1 dl skållad och skalad sötmandel, delad

Mat & dryck1998-11-25 14:35
Dela kycklingen i mindre bitar. Ta ev bort skinnet.
Skala och hacka gul lök och vitlök. Fräs löken i margarin i en gryta. Tillsätt buljong och aprikoser.
Låt småkoka ca 5 min.
Rör ut mjölet i matlagningsyoghurten. Rör ner i grytan.
Låt såsen koka 3 min.
Blanda ner dragon och kycklingkött. Hetta upp och smaka av med salt och peppar. Strö över mandeln. Bjud med kokt ris och grönsaker.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!