Snabba räkpastan

(4 port)280 g grön tagliatelle eller penneca 800g frysta/tinade räkor med skal2 vitlöksklyftor, 2 tsk curry1 bit purjolök (ca 10 cm) den vita delenolja/flytande margarin1 dl hackad dill, 1 dl hackad gräslök (välj gärna fryst dill och gräslök) nymald svartpeppar, ev 1 msk hummerfond (på flaska)

Mat & dryck2002-02-21 00:01
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Skala räkorna. Skala vitlöken och hacka den. Snitta, skölj purjolöken och strimla det vita fint.
Fräs vitlök, curry och purjolök i olja/margarin. Tillsätt dill, gräslök och räkor. Fräs hastigt och låt det bli hett. Smaka av med peppar och ev hummerfond.
Häll av vattnet från pastan och blanda ner räkfräset. Vänd om pastan och servera genast.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!