Supersnabb biff- och limegryta

(4 portioner)500 g strimlad biff/lövbiff, 1 dm purjolök, 1 gul, 1 röd paprika, 1/4 röd chili, 1 vitlöksklyfta, 3 dl krosstomater, 1 msk socker, 1 1/2 tsk spiskummin, 1/2 tsk torkad oregano, finrivet skal från 1 lime, snabbråris för 4.

Mat & dryck2009-01-08 00:00
Koka riset, stek strimlad biff hastigt, hälften åt gången. Salta, peppra, lägg köttet i gryta. Skär purjolök i fina ringar, hacka paprika i småbitar. Fräs grönsakerna med pressad vitlök/chili i stekpanna, lägg allt i grytan. Tillsätt krosstomater, socker, kryddor och salt. Koka 5 minuter. Strö över limeskalen. Servera med ris.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!