Surdegsbaguette med ljummen sardinröra

Recept: Jenny Carlstedt: http://frkdill.blogspot.se

Mat & dryck2012-10-04 08:58

Något köpt:
1 surdegsbaguette

Något lagat:
2 askar sardiner i olja
2 vitlöksklyftor
1 dl smakneutral rapsolja
1 knippe bladpersilja
2-3 rejäla stänk Tabasco
salt och svartpeppar

Gör så här:
1. Häll hälften av oljan i en kastrull. Hetta upp på medelvärme och pressa i vitlöken. Låt den fräsa utan att ta färg.
2. Häll i sardinerna. Mosa lätt med en gaffel. Häll i resten av oljan. Rör och värm någon minut. Stänk i Tabasco och smaka av med salt och peppar.
3. Hacka persiljan grovt och rör ner. Servera på skivor av surdegsbaguette.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!