Toast med svamp och feta

(4 port)4 vita formbrödsskivorFyllning:200 g färsk blandsvamp2 schalottenlökar (eller liten gul lök)margarinsaltnymald svartpepparca 30 g blandade färska kryddörter, t ex basilikakörvelpersilja2 dl crFme fraiche100 g fetaostTill servering:100û125 g tunna skivor rökt skinka (ev lufttorkad)

Mat & dryck1998-11-26 14:08
Borsta ev svampen och skär den i mindre bitar. Skala och hacka löken fint.
Fräs svamp och lök i margarin några minuter. Salta och peppra. Låt svalna.
Hacka örterna och blanda med creme fraiche. Rör ner svamp och fetaost skuren i små bitar. Kantskär brödskivorna och rosta dem. Fördela fyllningen på bröden. Garnera med körvel.
Bjud toasten med tunna skinkskivor.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!