Tomatfylld spätta med vitlökssås

4 port600 g spättafilé,50 g inlagda soltorkade tomater, 2 vitlöksklyftor, 2,5 dl mellangrädde, 2 msk hackad färsk basilika, 0,5 tsk salt, 1 krm nymald svartpeppar,2 msk ströbröd.

Mat & dryck2000-03-08 23:59
Sätt ugnen på 225 grader. Hacka tomaterna och fördela dem på spättafiléerna. Rulla samman och lägg dem i lätt smord ugnssäker form. Skala och hacka vitlöken. Blanda grädde med vitlök, basilika, salt och peppar. Häll den över fisken. Sikta över ströbröd. Stek mitt ugnen ca 20 min.

Ät nylagat med kokt pasta. Strö gärna över lite riven ost och färsk basilika. Som grönsak lätt kokta broccolibuketter.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!