Tortillarullar med pesto och rostad paprika

(ca 40 bitar)4 stora mjuka tortillabröd (finns i tacosortimentet)200 g cream cheese, naturell1 dl pesto3 rostade paprikor i strimlor 1 dl riven ostsalt och nymalen svartpepparsmör eller margarin till stekning

Mat & dryck2002-05-22 00:01
Börja med att rosta paprikan. Sätt ugnen på 275º, grill. Kärna ur och dela paprikorna i fyra delar. Lägg dem med kupiga sidan upp på grillgallret och rosta högst upp under grillelementet 10-12 minuter tills skalet är svartbubbligt. Tag ut och lägg upp dem i en skål och sätt plastfolie över. Efter några minuter är de lätta att skala med en liten kniv. Skär dem sedan i strimlor. Bred cream cheese på tortillabröden och fördela pesto, strimlad rostad paprika och riven ost över. Salta och peppra och rulla varje tortilla till en tät rulle. Stek rullarna en eller två åt gången i lite matfett ett par minuter runtom så de får lite färg. Skär varje rulle i ca 2 centimeter tjocka bitar tvärsöver. Servera genast till en drink.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!