Turbo-köttfärssås

(dubbel sats, ca 8 portioner)1 kg köttfärs1 msk smör el margarin2 burkar färdig tomatsås, x 4-500 gsalt och nymalen svartpeppar efter smakTill serveringPasta av valfri sort och mängdgrönsaker, t ex broccoli el gröna bönor

Mat & dryck2005-11-10 00:00
Koka pasta enligt paketet. Hetta upp matfettet i en stor stekpanna. Bryn färsen i omgångar tills den får lite färg och lägg över i en stor gryta. Häll i tomatsåsen från båda burkarna och späd med ca 1 burk vatten. Låt det koka ihop på medelvärme i ca 5 minuter. Smaka om det behövs salt och peppar och tillsätt i så fall det. Kyl snabbt ner hälften av såsen i en skål i en diskho med iskallt vatten. När den svalnat ställs den in i kylen. Bjud nykokt pasta till den varma såsen och gärna någon grön grönsak till.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!