Vaniljpannacotta utan gluten, mjölk, laktos, soja, vete och ägg

(4 portioner) Pannacotta:2 gelatinblad1 burk (400 ml) kokosmjölk1 st vaniljstång1­2 msk flytande honungPassionsfruktsås:1 dl vatten1 tsk potatismjöl2 msk socker4­5 st passionfrukter

Mat & dryck2003-02-13 10:11
Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 minuter. Koka upp kokosmjölk, vaniljstång och honung. Krama ur gelatinbladen och låt dem smälta i den varma kokosmjölken.
Häll upp smeten i portionsformar eller glas. Låt stelna i kylen i minst tre timmar.
Lossa försiktigt i kanten med en vass kniv och stjälp upp på fat, eller servera direkt ur formarna eller glasen med passionsfruktsåsen till.

Passionsfruktsås: Koka upp vatten, potatismjöl och socker under omrörning. Låt redningen kallna. Gröp ur passionsfrukterna och blanda ner i redningen.
Passionsfruktsåsen är också god att servera till chokladtårta istället för grädde.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!