Viktoriasallad

(4 port)En festlig sallad med kräftstjärtar och sparris. Passar bra som förrätt.1 litet paket frysta ärter250 g frysta havskräftstjärtar utan skal (eller köp i plastburk där de ligger i en lag) eller ta skalade räkor.0,5 färsk gurka1 liten burk knoppsparris3/4 dl lättmajonnäs, 3/4 dl gräddfil1û2 tsk hummerfond (på flaska)salladsblad, små citronskivor, dillvippor

Mat & dryck1998-11-27 15:39
Tina ärter och kräftstjärtar eller räkor. Skär gurkan på längden i två delar och skär sedan i tunna skivor. Låt sparrisen rinna av.
Blanda sparris med gurka och kräftstjärtar. Blanda majonnäs med gräddfil och hummerfond.
Häll såsen över skaldjur och grönsaker. Vänd om. Låt salladen dra ca 20 min före servering. Lägg upp salladen portionsvis med salladsblad, citronskivor och dillvippor.
Bjud med rostat bröd.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!