Viltbiffar med rosmaringlacerade morötter

(4 personer)600 gr viltfärs1 gul lök100-150 gr fintärnat rökt viltkött (går att byta mot rökt fläsk)1/2 dl ströbröd1 1/2 dl gräddmjölk1/2 tsk timjansvartpeppar och salt3­-4 morötter eller 5-­6 späda per personrosmarinlite socker

Mat & dryck2004-10-07 10:32
Potatismos: Gör potatismos och smaksätt med 2 msk färskriven parmesanost.

Blanda viltfärsen, med finhackad gul lök, fintärnat rökt viltkött eller rökt fläsk, ströbröd, gräddmjölk, timjan och svartpeppar och salt. Forma till biffar. Stek i panna 1­2 min per sida och efterstek i ugnen ca 10 min på 125 grader.

Rosmaringlacerade morötter:
Smörstek späda morötter eller skär vanliga i stavar och smaksätt med rosmarin, lite salt och en nypa socker och servera till.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!