Wokad ingefärsskinka

(4 port)400 g kokt rimmad skinka1 burk ananasringar i egenjuice1 påse frysta wokgrönsakerSås:3 dl köttbuljong (vatten + tärning), 1 msk flytande honung, 0,5 msk soja, 1tsk mald ingefära, 0,5-1 tsk sambal oelek, 0,5 dl ananasjuice, 2 tskpotatismjöl.

Mat & dryck1998-11-24 10:51
Skär skinkan i strimlor och häll av ananasen. Spar juicen.
Skär ananasen i bitar.
Fräs upp de frysta grönsakerna i en wok eller traktörpanna. Tillsätt skinkan och ananasen. Blanda ananasjuice och potatismjöl och vispa ner det i buljongen.
Tillsätt övriga ingredienser till såsen och häll den över wokblandningen. Hetta upp.
Bjud grytan het med kokt ris.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!