Wokpasta

(4 port)280 g pasta, välj t ex farfalle (fjärilar) eller fusilli tricolore (trefärgade skruvar).300 g kryddig korv2 rödlökar, ca 10 cm av det gröna från purjolök, olja/flytande margarinca 400 g frysta wokgrönsaker0,5 smulad hönsbuljongtärning, hackad färsk persilja eller hackad färsk korianderTill servering: 2 dl kesella, mango chutney

Mat & dryck2002-02-20 16:57
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Skär korven i skivor. Skala och skär löken i tunna klyftor. Snitta, skölj purjolöken och strimla det gröna.
Hetta upp olja/flytande margarin i en stor stekpanna. Fräs lök, purjolök och korv några minuter. Ta upp och fräs de frysta wokgrönsakerna. Smula ner buljongtärningen. Blanda ner lök- och korvfräset i stekpannan.
Häll av pastavattnet och blanda ner grönsaks- och korvblandningen i pastan. Smaksätt kesella med mango chutney.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!